Albon: 'De Red Bull-top zei meteen: 'Het eten is goed bij Williams''

Alexander Albon zegt veel gehad te hebben aan zijn periode als testcoureur bij Red Bull Racing. Achter de schermen werkte hij hard aan het verbeteren van de Red Bull, maar ook bood hij een luisterend oor aan onder meer Max Verstappen, Sergio Pérez en Yuki Tsunoda. Laatstgenoemde bood hij zelfs tips gedurende het 2021-seizoen. Bij zijn vertrek bij Red Bull kreeg hij van de leidinggevenden wat hem te wachten stond bij Williams. Albon gaat in gesprek met Sky Sports F1 in op zijn afgelopen seizoen bij Red Bull. Na 2020 werd duidelijk dat de Thai een jaar lang geen stoeltje…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head