Albon geïnspireerd door 'mentaal sterke' Verstappen: 'Ik bewonder dat wel'

Alexander Albon stelt dat hij in 2021 veel geleerd heeft van Max Verstappen toen hij bij Red Bull Racing functioneerde als test- en reservecoureur. De Thai zegt dat 2021 voor hem allesbehalve een verloren jaar is geweest en hij is dan ook een belangrijk onderdeel geweest van het kampioenschap van Verstappen. "Voor mijn gevoel heb ik veel beter kunnen overzien hoe de Formule 1 eigenlijk werkt. Als je zelf rijdt, dan ligt de focus alleen maar daarop en zie je veel andere dingen niet", vertelt de Thai aan Motorsport.com. "Maar als je dat ene aspect eens weghaalt, zie je veel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head