Albon heeft moeite met communicatie: 'Er is mentaliteitsverschil tussen Red Bull en Williams'

Alexander Albon is bij het team van Williams nog op zoek naar de juiste manier van communicatie. De Britse Thai heeft eerder gereden bij het team van Toro Rosso en Red Bull Racing en vertelt dat het er daar erg anders aan toeging. Bij zijn huidige team werkt het niet om schreeuwend over de boordradio iets te melden, dus probeert hij te vinden wat wel past bij de mentaliteit van Williams. Voormalig technisch directeur François-Xavier Demaison liet eerder al weten dat Albon harder mag zijn voor het team. Op die manier zou Williams wat betreft de ontwikkeling van de auto…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head