Albon in bevoorrechte positie door langdurig contract: 'Niet meer zorgen maken over mijn zitje'

Alexander Albon voelt zich bevoorrecht dat hij een meerjarig contract heeft mogen tekenen bij het team van Williams. De coureur zat een jaar lang zonder Formule 1-zitje en dat zorgde ervoor dat Albon een moeilijk jaar kende. Nu kan de Thaise rijder zich volledig focussen op zijn werk bij Williams, aangezien hij zich geen zorgen hoeft te maken over zijn toekomst. De afgelopen jaren heeft de coureur dan ook niet altijd even lekker in zijn vel gezeten. "Van de laatste twee jaren was er één erg stressvol, en de ander heel nerveus", geeft Albon toe tegenover Motorsport.com. "Ik wist niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head