Albon loopt testdag 2 mis, maar is blij met gevoel in Williams-bolide

Alexander Albon meent goed te wennen aan de 2022-bolide. De Thai sloeg 2021 uiteraard over, wat betekent dat hij in Bahrein volgend weekend officieel een rentree zal maken in de koningsklasse van de autosport. Het deert hem niet, hij voelt zich goed bij zijn nieuwe team. Wel hoopte hij nog in actie te kunnen komen na de brand bij de Williams gedurende de ochtendsessie. Inmiddels is bekend dat dit niet het geval is. Bij Viaplay werd de voormalig teamgenoot van Max Verstappen aan de tand gevoeld over zijn testdagen bij Williams. "Ik voel mij zo comfortabel als mogelijk na twee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head