Albon onthult 'geheim' over finale in Abu Dhabi: 'Ik was het echt niet'

Alexander Albon heeft onthuld dat hij niet degene was die de over de boordradio schreeuwde toen Max Verstappen over de finishlijn kwam in Abu Dhabi. Fans, en zelfs mensen binnen Red Bull Racing, dachten direct dat de Thaise coureur de boordradio had overgenomen. Ondanks dat de huidige Williams-coureur zelf ook blij was, stelt hij dat het gewoon Gianpiero Lambiase was die enthousiast over de radio brulde. De boordradio na afloop van de race is heel de wereld overgegaan. Albon wist diezelfde dag al dat mensen dachten dat hij zo schreeuwde. "Ik was het echt niet", zegt de coureur stellig in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head