Albon vergelijkt rijstijl Williams met rijstijlen van Toro Rosso en Red Bulls

Alexander Albon wist vanaf het begin van het 2022-seizoen al dat hij de Williams onder de knie zou krijgen. Dit lukte hem in zijn carrière niet altijd. Toen de Thai uitkwam voor Red Bull Racing nam hij plaats in materiaal dat veel last had van onbalans. Een beetje onbalans is voor Albon geen probleem, maar toch was de stap van de relatief makkelijk te besturen Toro Rosso naar de pittige Red Bull van 2020 te groot. In gesprek met Autosport zoomt Albon in op zijn huidige periode bij Williams, maar verdiept hij zich ook in hoe zijn F1-auto"s in het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head