Albon ziet stuiteren niet als groot probleem: 'Zolang er niks beschadigd raakt'

Alexander Albon denkt dat de coureurs wat finesse nodig hebben als ze de nieuwe auto"s op de limiet willen rijden. De Thaise coureur heeft zijn bolide goed aan de tand weten te voelen tijdens de testdagen in Barcelona. De Williams-rijder wist met zijn FW44 209 ronden te rijden en was daarmee één van de productiefste coureurs van het veld. Hij voelt zich goed bij zijn nieuwe team en in de nieuwe bolide. De nieuwe auto"s verschillen significant van de bolides van 2021. De aerodynamische structuur is veranderd, er wordt nu met 18-inch banden gereden en de auto"s zijn over het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head