Alesi ziet perfect duo bij Ferrari: 'Pérez nooit aanwezig en dynamiek Mercedes niet goed'

Ferrari heeft een fantastische opening van het 2022-seizoen achter de rug. De wintertestdagen in Barcelona en Bahrein gaven al een duidelijke indicatie van de snelheid van de F1-75 en deze vorm werd in het eerste raceweekend in de Formule 1 dit jaar voortgezet. Charles Lecleren Carlos Sainz wisten een één-twee voor de Italiaanse renstal veilig te stellen. Jean Alesi ziet niet alleen dat Ferrari de beste auto, maar ook het beste rijdersduo heeft. Het Ferrari-hart van Alesi klopt nog steeds heel erg hard. De voormalig coureur reed van 1991 tot en met 1995 voor de Italiaanse formatie en wist daarin…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head