Alonso moet Aston Martin naar voren brengen: 'Hij is niet blij met vechten in het middenveld'

Tom McCullough, de performance director bij Aston Martin, vertelt dat Fernando Alonso een grote bijdrage zal gaan leveren aan de toekomst van het team. De Spanjaard zal vanaf komend seizoen uitkomen voor de Britse renstal en moet uiteindelijk gaan helpen om het team verder naar de voorkant van de grid te krijgen. McCullough snapt dat het mogelijk een tijd zal duren, maar weet dat het met het karakter van Alonso zeker moet gaan lukken. De ingenieur is enthousiast over de samenwerking met de tweevoudig wereldkampioen. "Ik leer Fernando nog steeds kennen. Ik zal je één ding vertellen: hij is een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head