Alonso: 'Nu voor Verstappen veel leuker om de races in te gaan'

Fernando Alonso denkt dat de druk van de ketel is bij Max Verstappen. Nu hij een Formule 1-wereldtitel op zak heeft, heeft de Nederlander zijn levensdoel bereikt. Dat betekent dat hij vrijer aan het 2022-seizoen zal beginnen, verwacht medekampioen Alonso. De Spanjaard hoopt daarnaast met Alpine dit jaar voor zijn derde wereldtitel te kunnen strijden. De Alpine-routinier denkt dat er weinig verschil is tussen het verdedigen van een wereldtitel en het aanvallen van andermans kroon, maar stelt dat het gevoel na titel nummer één wel degelijk anders is. "Je voelt minder druk", laat hij weten bij onder meer Motorsport.com. "Dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head