'Alonso verlengt met Alpine; Piastri loopt niet warm voor Williams-zitje'

Fernando Alonso gaat voor zo"n twee jaar zijn contract met Alpine verlengen, zo meldt gerenommeerd Formule 1-journalist Joe Saward op zijn blog. De hernieuwde overeenkomst zou volgende maand bekendgemaakt moeten worden. De deal tussen Alonso en Alpine sluit dan ook meteen de deur voor Oscar Piastri naar het Franse team. De regerend Formule 2-kampioen is een protegé van Alpine, maar kon dit jaar al geen plekje op de grid krijgen. Daarom kijken de Fransen actief mee met de Australiër voor een zitje in het 2023-seizoen, maar deze lijkt niet meer zo zeker te zijn als voorheen. In juni leek het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head