AlphaTauri-baas doet opvallende onthulling: 'Had graag Schumacher in de auto gehad'

Franz Tost had Mick Schumacher graag bij AlphaTauri gezien, zo laat de teambaas van de zusterrenstal van Red Bull Racing weten aan RTL. Om "politieke redenen" kwam het er echter niet van voor de Duitser, die inmiddels is aangesteld als reservecoureur van Mercedes. "Voor mij is hij altijd wel een onderwerp geweest. Ik had Mick graag in de auto gehad", laat Tost weten. Dat had betekend dat Nyck de Vries dat zitje niet had gekregen. "Maar toen waren er andere omstandigheden, politieke redenen", gaat de Oostenrijkse topman verder. Het zou allemaal te maken hebben met het feit dat tot voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head