AlphaTauri hoopt op verbetering na stroef weekend: 'Goed om terug te keren naar Jeddah'

AlphaTauri hoopt in Saoedi-Arabië beter voor de dag te komen dan in Bahrein. Tijdens de race ging het mis voor Pierre Gasly. De coureur reed comfortabel op de achtste positie voordat de achterzijde van zijn AT03 vlam vatte, waardoor hij de race moest staken. Teamgenoot Yuki Tsunoda wist uiteindelijk wel punten mee naar huis te nemen voor AlphaTauri. "In Bahrein kenden we een een wisselvallig weekend", begint Gasly in een persbericht van AlphaTauri. "De eerste vrije training verliep goed, maar daarna ging alles stroef." De kwalificatie verliep uiteindelijk wel positief voor de Fransman. "Ik wist uiteindelijk toch Q3 te halen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head