AlphaTauri kent vooralsnog probleemloze testdagen: 'Positieve dag'

Voor het team van AlphaTauri verlopen de testdagen voorspoedig. Nadat gisteren al Pierre Gasly een prima resultaat neerzette met de snelste tijd, kende ook Yuki Tsunoda vandaag een vrij probleemloze dag waarin het team het programma heeft kunnen afwerken zoals gewenst. Hoewel de omstandigheden moeilijk waren, was de coureur dan ook positief. De Japanner toonde zich dan ook tevreden na afloop, zo stelt hij in een persbericht. "Het is een goede dag geweest voor ons, met veel gereden ronden en belangrijke kilometers gemaakt, die ervoor zorgden dat we cruciale data konden verzamelen. We hebben niet erg veel op de prestatie…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head