Alpine: 'F1-topteams proberen voordeel te halen met budgetplafond-loophole'

Topteams uit de Formule 1 kunnen een voordeel halen uit het telkens herverdelen van personeel tussen het raceteam en losstaande projecten. Dat vertelt Otmar Szafnauer, teambaas van Alpine, aan Motorsport.com. Reden voor de positiewisselingen is het budgetplafond, waar vele ontslagen door zijn ontstaan. Om te voorkomen dat personeel noodgedwongen weg moet, hebben enkele teams volgens Szafnauer manieren gevonden om hen toch aan te houden binnen de regels van het budgetplafond. "Ik denk dat de grotere teams kijken of er mazen in de wet of enkele organisatorische veranderingen zijn die je kunt aanbrengen om meer mensen daadwerkelijk onder dat budgetplafond te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head