Alpine is ambitieus: 'Doel was vanaf 2022 in honderd races vechten voor kampioenschap'

In een uitgebreid interview heeft Otmar Szafnauer uitgeweid over zijn eerste maanden bij Alpine. De teambaas is nu bijna een jaar in dienst bij de Fransen, nadat hij de overstap maakte vanuit Aston Martin. Met een zeer zorgvuldig opgezet plan samen met Laurent Rossi hoopt de Roemeense Amerikaan binnen honderd races om het wereldkampioenschap te kunnen vechten. Hij denkt dat het oplossen van de betrouwbaarheidsproblemen al een flinke sprong in de goede richting zou zijn. Szafnauer vertelt in gesprek met Motorsport.com dat hij een doel heeft bij Alpine sinds zijn aantreden. "We moeten een stap dichter bij een kampioenschap komen,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head