Analyse: wat de onthulde Haas-bolide zegt over de ontwerpen van 2022

Haas heeft vandaag (4 februari) als eerste team haar bolide voor aankomend seizoen onthuld. Dit deed het door vooral te belichten met welke kleuren in 2022 gereden gaat worden. De traditionele livery, die we in 2021 ook zagen, blijft. Wel verschilt de bolide significant van het showmodel dat de FIA produceerde om fans een idee te geven van hoe de nieuwe generatie auto"s eruit zou zien. F1Maximaal legt uit wat opvalt. We gebruiken hiervoor de foto"s die Haas gedeeld heeft op haar social mediakanalen en in haar content pool. Het is goed om te beseffen dat we het hier hebben…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head