Andretti geheimzinnig over motorleverancier, Honda meest voor de hand liggende keuze

Michael Andretti is vol vertrouwen dat zijn team toe zal treden tot de Formule 1. Ondanks dat het Amerikaanse team nog geen officiële toezegging heeft gekregen dat het daadwerkelijk deel mag nemen aan het wereldkampioenschap Formule 1, is Andretti al druk bezig om personeel aan te trekken voor het nieuwe avontuur. Er ligt zelfs al een getekende deal met een motorleverancier. Er is deze week een hoop te doen geweest om het toelaten van nieuwe teams tot de koningsklasse van de autosport. Een statement van FIA-president Mohammed Ben Sulayem leidde ertoe dat Andretti donderdag de samenwerking met Cadillawereldkundig maakte, met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head