Andretti haalt uit naar F1-teams: 'Het gaat allemaal om geld'

Michael Andretti haalt uit naar de Formule 1-teams die de komst van zijn renstal naar de koningsklasse tegenwerken. Volgens de Amerikaan gaat het allemaal om geld en denken de meeste teams enkel aan zichzelf. Andretti kan naar het schijnt wel rekenen op de steun van twee Formule 1-teams, namelijk McLaren en Alpine. Begin januari maakte Andretti de samenwerking met General Motors wereldkundig, met als doel toe te treden tot de Formule 1 onder de naam Andretti-Cadillac. De plannen van Andretti worden echter niet met open armen ontvangen. De IndyCar-grootheid weet wel waaraan dit ligt. "Het gaat allemaal om geld", opent…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head