Andretti heeft alle vertrouwen in een terugkeer van Schumacher: 'Zulke talenten gaan niet weg'

Voormalig Formule 1-coureur Mario Andretti gaat ervan uit dat Mick Schumacher zal kunnen terugkeren met een fulltime-zitje in de koningsklasse. De Duitser reed afgelopen seizoenen bij het team van Haas, maar moest daar plaatsmaken voor landgenoot Nico Hülkenberg. Momenteel vervult hij een rol als reservecoureur bij Mercedes, maar hij wil niets liever dan racen. Andretti heeft er alle vertrouwen in dat Schumacher weer op de grid te vinden zal zijn. "Ik weet zeker dat iemand hem zal nemen. Zulke talenten gaan niet weg", begint de eenvoudig wereldkampioen tegenover RTL. De voormalig coureur ziet namelijk progressie bij de jonge coureur in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head