Andretti nog altijd verbolgen over reactie F1: 'Wat moeten we nog meer leveren?'

Mario Andretti begrijpt nog altijd niet waarom de poging van Andretti Autosport en Cadillaom de Formule 1 te betreden niet serieus wordt genomen. Volgens de voormalig Formule 1-coureur heeft het team alle stappen doorlopen om een intrede waar te maken. Bovendien verzekert de enkelvoudig wereldkampioen dat zowel Andretti Autosport als General Motors de stap serieus nemen en op de lange termijn in de sport willen blijven. Andretti weet zeker dat General Motors heel serieus is over het Formule 1-project. "Het is geen PR-trucje, want GM heeft zijn trots", zegt de Amerikaan bij Auto, Motor und Sport. "Ze willen zich niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head