Andretti roept FIA en Formule 1 op om met deadline voor goedkeuring intrede te komen

Mario Andretti stelt de FIA en Formule 1 bij Autosprint een deadline voor de goedkeuring van een intrede van zijn team in de sport. Andretti probeert nu al anderhalf jaar goedkeuring te krijgen en sloeg onlangs de handen ineen met General Motors, het bedrijf achter automerk Cadillavoor 2026. "Laten we zeggen dat we redelijkerwijs binnen een paar maanden een antwoord kunnen hebben", vertelt Andretti over wanneer hij een reactie verwacht, geciteerd door de Nederlandse tak van Motorsport.com. "Het is echter ook waar dat op dit moment iedere dag telt, maar ook kan iedere dag een goede zijn. Laten we afwachten,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head