Andretti slaat handen ineen met Cadillac in jacht op plek op Formule 1-grid

In de jacht naar een plek op de grid van de Formule 1 heeft Michael Andretti de handen ineengeslagen met Cadillac. De plannen van Andretti om toe te treden tot de koningsklasse van de motorsport liggen er al langer, maar nu heeft het team dus een grote naam uit de Amerikaanse autowereld gevonden om samen de jacht voort te zetten. General Motors, het bedrijf waar Cadillaonder valt, is het grootste autobedrijf van de Verenigde Staten en door samen de strijd aan te gaan hoopt Andretti zijn team nog waardevoller te laten zijn voor de grid. Tijdens een online persconferentie laat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head