Aston Martin gooit het over andere boeg met 2023-auto: 'Compleet anders dan AMR22'

EriBlandin, de plaatsvervangend technisch directeur van Aston Martin, stelt dat het team verschillende mazen in de wet heeft gevonden om de bolide voor het seizoen 2023 nog beter te maken. Bij de Britse renstal hebben ze het volledige concept van de AMR22 omgegooid, en is bijna de volledige auto anders dan afgelopen seizoen het geval was. Daarmee hoopt het team van onder meer Fernando Alonso verder vooraan mee te kunnen doen. Blandin biecht tegenover Motorsport.com op dat Aston Martin een aantal nieuwe dingen heeft bedacht om de auto beter te maken. "We hebben een paar slimme innovaties toegepast op de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head