Aston Martin ondergaat naamswijziging na nieuwe samenwerking

Vanaf het seizoen 2022 zal Aston Martin een strategische samenwerking aangaan met de staatsoliemaatschappij van Saoedi-Arabië Aramco. Dit betekent dat het team voor het tweede jaar op rij te maken krijgt met een naamswijziging. Het doel is om met de samenwerking een stap te zetten richting de wereldtitel en het merk zal ook prominent aanwezig zijn op de bolides van Sebastian Vettel en Lance Stroll. In een persbericht van het team wordt bekend gemaakt dat het team vanaf heden als "Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team" door het leven zal gaan. Na de naamsverandering van het afgelopen seizoen betekent…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head