Audi ziet perfect moment om Formule 1 te betreden: 'Maar er is veel werk te doen'

Allan McNish, directeur motorsportcoördinatie bij Audi Group, ziet de nieuwe motorregels in de Formule 1 voor 2026 als goed moment om de sport te betreden. Dan zal het merk zich gaan verbinden aan Sauber, dat momenteel nog racet onder de vlag van Alfa Romeo. Audi zal motoren leveren aan het Zwitserse team en een meerderheidsaandeel nemen in de fabriek. "Er is altijd een punt waarop alle sterren op één lijn staan", begint McNish tegenover Motorsport.com. "Dat is nu duidelijk het punt met de technische reglementen, en dat is waar het bedrijf is. En 2026 met de wijziging van het basisreglement…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head