Bayer over online haat richting Masi: 'Hij heeft zelf geen account, maar het is ondraaglijk'

Na de seizoensfinale van 2021 in Abu Dhabi kwamen er veel emoties los. De een was door het dolle heen dankzij de overwinning van Max Verstappen maar de ander was teleurgesteld met het verlies van Lewis Hamilton. Die teleurstelling werd door vele "fans" omgezet in haat richting raceleider Michael Masi. En die haat verspreid zich als een lopend vuurtje op social media-platforms. De reacties hebben de Australiër hard geraakt volgens de nieuwe secretaris-generaal voor de motorsport van de FIA, Peter Bayer. Online haat is helaas iets waar veel bekende mensen, of het nou sporters, politici, journalisten of wat dan ook…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head