Bearman ziet verschil tussen Ferrari en Red Bull: 'Hier tenminste geen Marko die continu over je schouder meekijkt'

Oliver Bearman hoopt dat hij als Ferrari-junior voor het eerst sinds Charles Leclerweer een titel kan winnen in de Formule 2. De jonge Engelsman maakt dit seizoen de overstap vanuit de Formule 3 en hij zal te vinden zijn bij het team van Prema. Bovendien heeft de coureur de bewuste keuze gemaakt om een appartement te vinden in de buurt van de fabriek van Ferrari. Hiermee hoopt Bearman om op dezelfde voet te beginnen als Michael Schumacher, die nog voor zijn eerste race voor Ferrari al indruk maakte op de medewerkers van de Scuderia. Bearman kende een uitstekend Formule 3-seizoen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head