Beelden van de eerste training met Davidson: 'Flinke opgave voor Red Bull'

Anthony Davidson laat bij Sky Sports zien hoe lastig de omstandigheden waren voor de coureurs in de eerste vrije training. Volgens de Brit is Ferrari verreweg de snelste op het Italiaanse circuit en zullen de coureurs in natte omstandigheden erg op moeten letten. In een door regen geteisterde eerste vrije training was het Charles Leclerdie zich vooraan de tijdstabel meldde. Er werd voorafgaand aan de enige training van de vrijdag al een Formule 2-sessie afgelast, zo nat was het circuit in Imola. Toen de sessie eenmaal op gang kwam, bleek al snel waarom de F2-sessie geen doorgang vond. De coureurs…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head