Ben Sulayem spreekt niet van 'relatiebreuk' met Domenicali: 'Dit huwelijk zal standhouden'

De president van de FIA, Mohammed Ben Sulayem, veegt de geruchten dat hij het niet zou kunnen vinden met Stefano Domenicali, de eigenaar van de Formule 1, van tafel. Sinds de voormalig rallycoureur werd aangesteld als president van de FIA, ontstond er vele controversie over diverse onderwerpen. Toen de FIA de goedkeuring voor de drie extra sprintraces voor 2023 uitstelde, werd er gesuggereerd dat er een breuk in de relatie tussen Ben Sulayem en de FOM zou zijn. Ondanks de geruchten dat de relatie van Ben Sulayem en Domenicali niet goed zou zijn, verklaart de president van de FIA dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head