Berger ziet samenwerking Red Bull en Porsche zitten: 'Passen heel goed samen'

Gerhard Berger ziet Red Bull Racing en Porsche graag samenwerken wanneer de nieuwe motorreglementen van 2026 ingaan. De voormalig Formule 1-coureur denkt, door zijn eigen ervaring bij de Volkswagen Group, dat de twee merken uitstekend bij elkaar zullen passen. Berger weet dat Audi en Porsche geen half werk zullen leveren als zij hun intrede doen in de sport. Niks lijkt een intrede van de Audi en Porsche in de Formule 1 nog in de weg te zitten. De Volkswagen Group liet zich eerder al positief uit over de Formule 1-plannen van beide autofabrikanten. Porsche zal naar alle waarschijnlijkheid gaan samenwerken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head