Binotto is blij met eerste tests: 'Nog te vroeg om te zeggen waar we staan, maar we zijn tevreden'

Als we na drie dagen testen in Barcelona kijken naar de rondetijden zou je zeggen dat McLaren en Ferrari de teams zijn met de beste papieren voor het Formule 1-seizoen 2022. Nou is er natuurlijk veel meer te bespreken dan alleen de rondetijden en zeggen ze lang niet alles. Toch is Ferrari-teambaas Mattia Binotto zeker niet ontevreden over de wintertests van zijn team. Op dag één waren Charles Lecleren Carlos Sainz tweede en derde, op dag twee eindigden ze eerste en vijfde en op dag drie waren ze vierde en achtste. En, misschien nog wel belangrijker, alles liep op rolletjes…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head