Binotto licht toe waarom Ferrari zich verzet tegen porpoisingmaatregel FIA

Mattia Binotto heeft zich uitgelaten over de plannen van de FIA om porpoisingmaatregelen te introduceren. Eerder werd al duidelijk dat zes van de tien teams van de grid zich verzetten tegen de ingreep van het motorsportorgaan, en daar is Ferrari er één van. Er wordt gevreesd voor een heropleving van Mercedes, dat het meeste baat lijkt te hebben bij de wijzigingen, maar de Ferrari-teambaas vindt het vooral kwalijk dat er van een veiligheidsprobleem waarschijnlijk geen sprake is. "Er is geen reden om porpoising als veiligheidsprobleem aan te kaarten", laat de Italiaan weten volgens Auto, Motor und Sport. Onder het mom…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head