Binotto: 'Vier miljoen, dat is ons volledige ontwikkelingsbudget in één seizoen'

Mattia Binotto is boos op het mogelijk overschrijden van het budgetplafond door Red Bull Racing. De teambaas van Ferrari vindt dat als de concurrent meer heeft uitgegeven, dat doorwerkt in de volgende seizoenen. De Zwitser heeft het over een bedrag van vier miljoen, wat het ontwikkelingsbudget is van Ferrari voor één seizoen. Dit zou Red Bull een voordeel van een halve seconde kunnen opleveren. Ook Andreas Seidl laat van zich horen. Op vijf oktober wil de FIA laten weten of de tien Formule 1-raceteams in het groen staan ​​als het gaat om de budgetlimiet. Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft in Singapore…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head