Blog Frankrijk dag 1 | De Formule 1 moet nog tot leven komen op Paul Ricard

F1Maximaal.nl is weer eens op reis gegaan, en ditmaal naar de Grand Prix van Frankrijk. De reis naar Circuit Paul Ricard begon al redelijk vroeg. Op woensdagmiddag stapte ik in de trein bij mijn lokale treinstation op de reis naar het zuiden van Frankrijk te beginnen. De eerste tussenstop was Charleroi, aangezien de vlucht zou vertrekken vanaf Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud. Het is een beetje een vreemde naam voor dit vliegveld, aangezien de Belgische hoofdstad Brussel op ruim zestig kilometer afstand van de plaats Charleroi ligt. Het zou haast hetzelfde zijn als Schiphol ineens omgedoopt wordt tot Airport Rotterdam Amsterdam-Zuid.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head