Boordradio Verstappen| Verstappen: 'Gefeliciteerd met de winst van Checo, goed gedaan'

Max Verstappen kende een moeilijk weekend in Singapore. De Nederland leek op zaterdag onderweg naar poleposition, maar moest zijn ronde afbreken vanwege brandstoftekort. Verstappen begon vanaf P8 en kende ook geen makkelijke race. Hij eindigde uiteindelijk de race op een zevende plaats. F1Maximaal luisterde mee met de boordradio van onze landgenoot. Verstappen kende een dramatische start, nadat de 25-jarige de auto in de verkeerde motorstand had gezet. De Nederlander kwam daardoor in gevecht met Kevin Magnussen en wist ternauwernood uit de muur te blijven. Het gevecht kwam Magnussen niet zonder kleerscheuren door, zo gaf Verstappen aan. "De endplate van Magnussen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head