Boordradio VT2 | Verstappen: 'Dit stuiteren is echt een lachertje'

Tijdens de tweede vrije training was het van de topteams eigenlijk alleen Ferrari dat echt indruk wist te maken, en dus waren het voornamelijk de coureurs van Mercedes en Red Bull Racing die te horen waren, al kende men bij de Italianen ook wat problemen. Ook verrassing Lando Norris liet van zich horen, en dus is het weer tijd om de leukste boordradio"s op een rijtje te zetten. Laten we beginnen bij Ferrari, want zij kenden een relatief gemakkelijke vrijdag. De auto was snel en beide coureurs kenden weinig problemen. Weinig, want ze waren er wel degelijk. Zo was Carlos…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head