Boordradio's VT1 & 2 | Verstappen: 'Dit hoort niet te gebeuren!'

Op een ietwat saaie vrijdag op Paul Ricard waren er desondanks genoeg momenten waarop de coureurs ontevreden waren. Materiaal, collega"s op de baan of de afstelling zorgden met regelmaat voor problemen of frustraties, waardoor er genoeg te horen was over de boordradio"s. De spraakmakende hebben wij van F1Maximaal weer op een rijtje gezet. De eerste training begon niet helemaal top voor Lando Norris, die geen lekker gevoel had bij zijn gaspedaal. "Het gevoel bij het pedaal is raar, het voelt een beetje sponsachtig", zo laat hij weten. "Wil je naar binnen of doorgaan?", klonk het vanaf de pitmuur, waarna de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head