Boordradio's VT1 & VT2 | Verstappen: 'Wat een shitshow in bocht 9 en 10 daar'

Op vrijdag in Australië was er weer voldoende te horen op de boordradio"s. Tijdens de vrije trainingen werd duidelijk dat het semi-stratencircuit in Melbourne eigenlijk te klein is voor twintig coureurs. Men reed elkaar continu in de weg, en uiteraard was er weer sprake van de nodige technische malheur, ook voor Max Verstappen. F1Maximaal.nl zet de meest interessante boordradio"s van de eerste en tweede vrije training op een rijtje. Lance Stroll trapte het boordradiofestijn te Albert Park af vanuit zijn Aston Martin. Al vroeg in de sessie kwam hij Lewis Hamilton tegen op het circuit, en meteen deed hij zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head