Boordradio's VT2 GP Saoedi-Arabië | Motoren geven de geest: 'Probleem, probleem!'

Het was nog even de vraag of de tweede vrije training überhaupt verreden zou worden, maar een kwartier later dan gepland kwamen de coureurs dan toch de baan op. Aangezien de tweede sessie wordt verreden rond het tijdstip van de kwalificatie en de race zagen we dat coureurs zowel snelle ronden als longruns reden. Tijdens deze tweede vrije training liep dat zeker niet voor iedereen even lekker en werd er veel geklaagd over de boordradio. F1Maximaal zet deze boordradio"s op een rijtje. Bij de meeste teams leek het stuiteren al enigszins verholpen te zijn. Niets bleek uiteindelijk minder waar te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head