Bottas blij na urenlang gesprek tussen coureurs: 'Iedereen was eensgezind'

Valtteri Bottas is positief gestemd na de vergadering tussen de coureurs en de Formule 1. Afgelopen weekend was het nog maar de vraag of de Grand Prix van Saoedi-Arabie überhaupt door zou gaan na een aanval op een nabijgelegen depot van Aramco. Er werd besloten dat de race gewoon verreden werd, waarna de coureurs lang met elkaar hebben gesproken. Bottas is bij met de eensgezindheid in de paddock. Tijdens de eerste vrije training was er een raketaanval op een depot van Aramco, dat ongeveer elf kilometer van het circuit ligt. De autoriteiten van Saoedi-Arabie konden de veiligheid van iedereen in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head