Bottas en Zhou willen vorm van Bahrein vasthouden: 'We zitten niet stil'

Alfa Romeo is het 2022-seizoen op een fantastische manier gestart. Zowel Valtteri Bottas als Zhou Guanyu wisten direct punten achter hun naam te schrijven bij hun debuut voor de Zwitserse renstal. De testdagen waren niet geweldig voor Alfa Romeo, maar het team lijkt de juist vorm gevonden te hebben. Nu is het zaak voor de coureurs om die vorm vast te houden. "Het is geweldig om weer in de auto plaats te nemen na een fantastisch resultaat", zegt Bottas in een persbericht van Alfa Romeo. Aankomend weekend reist het Formule 1-circus direct weer af naar de volgende race. De sport…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head