Brawn over de sceptici van de nieuwe reglementen: 'Ze zullen nu een toontje lager zingen'

Ross Brawn benoemt dat de sceptici van de nieuwe reglementen nu een toontje lager zingen. Afgelopen seizoen traden de reglementen in werking, die er onder andere voor zouden moeten zorgen dat de Formule 1 nog spannender zou worden. Coureurs moesten elkaar makkelijker kunnen volgen, waardoor er meer actie op de baan zou moeten zijn. Iets dat volgens Brawn zeker is gelukt. De voormalig sportief directeur van Liberty Media benoemt dat hij zeker meer actie op de baan heeft gezien. "De regels hebben absoluut gewerkt", zo begint Brawn tegenover Motorsport Magazine. "Ik denk dat zelfs de sceptici binnen de Formule 1-teams,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head