Brawn overtuigd dat F1-teams niet de luchtstroom saboteren om inhaalacties te bemoeilijken

Ross Brawn verwacht niet dat er Formule 1-teams zijn die bewust hun auto"s erop afstellen dat een achterliggende bolide moeilijker kan volgen. Dat laat de uitvoerend directeur van de koningsklasse van de autosport weten aan Motorsport.com. Het doel van de 2022-auto"s is juist het makkelijker maken van volgen in de vuile lucht van een voorligger. Brawn zou dan ook verrast zijn als dat mislukt. "Ik denk dat het een incidenteel gevolg van de zoektocht naar snelheid zou zijn als het vermogen om te kunnen volgen verdwijnt", stelt Brawn. "Ik denk niet dat er een team is dat bewust de luchtstroom…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head