Brawn wil oplossing vinden voor druk op budgetplafond door stijging inflatie

Ross Brawn wil een oplossing verzinnen voor de huidige problemen met de budgetlimieten in de Formule 1. In 2021 mochten teams nog maximaal 145 miljoen dollar uitgeven en dat is dit seizoen verlaagd naar 140 miljoen dollar. Door de steeds hoger wordende inflatie worden de kosten voor Formule 1-teams echter steeds groter, waardoor zij een toeslag willen op het budgetplafond. Brawn, technisch directeur van de Formula One Group, heeft aangegeven dat de problemen bekend zijn bij de FIA. De zaak zal dan ook uitvoerig besproken worden tijdens de vergadering van de Formule 1-commissie aankomende dinsdag. "De verhoging van de inflatie…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head