Brawn ziet pijnpunt bij de vloer: 'Stijfheid wordt belangrijk onderwerp'

F1-baas Ross Brawn verwacht dat veel teams nog aanpassingen zullen doen aan de vloer. Het zogenaamde porpoising is nog bij veel teams terug te zien, hoewel bij sommigen heftiger dan bij anderen. De Brit verwacht dus dat er nog wel het een en ander gaat veranderen aan de vloeren om deze te verstevigen. In gesprek met Motorsport.com vertelt de baas van de Formule 1 dat hij de vloer als belangrijk onderdeel ziet waar nog iets mee gedaan gaat worden. "Ik denk dat de stijfheid van de vloer een belangrijk onderwerp wordt. Met een nieuwe regelgeving komen teams er ook achter…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head