Brown overtuigd van kwaliteiten Norris: 'Dan wordt hij wereldkampioen'

Lando Norris staat sinds zijn komst naar de Formule 1 bekend als een groot talent binnen de sport, maar tot een overwinning kwam het nog niet, laat staan een kampioenschap. De CEO van McLaren, Zak Brown, is ervan overtuigd dat de Brit met het juiste materiaal zeker wel wereldkampioen kan worden, al is de coureur zelf daar op dit moment nog niet zo zeker van. Een overwinning zou wel haalbaar moeten zijn. In gesprek met GQ Magazine is Norris openhartig over waar hij momenteel denkt te staan in zijn carrière, nu hij vier volledige seizoenen in de Formule 1 heeft…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head