Brown vindt Formule 1 'kortzichtig': 'Denken alleen aan vandaag en niet aan de toekomst'

McLaren-CEO Zak Brown vindt dat de Formule 1-teams kortzichtig zijn omdat ze niet openstaan voor een nieuw team op de grid. Michael Andretti zou zeer geïnteresseerd zijn in een elfde team op de grid en probeert dit dan ook te financieren. Volgens sommige teambazen moet dit wel iets toevoegen aan de sport, maar Brown vindt dat het dat automatisch al doet. "Ik denk dat Andretti een klinkende naam is, een kwalitatief raceteam", vertelt Brown tegenover Motorsport.com. Andretti heeft verschillende teams in verschillende raceklassen rijden, waaronder ook in de IndyCar. Eerder probeerde Andretti al om Alfa Romeo over te nemen en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head