Buitenlandse media geven Verstappen ondanks 'zijn slechtste zondag' louter voldoendes

Max Verstappen heeft ondanks een moeilijke race in Singapore toch louter voldoendes mogen ontvangen van de buitenlandse media. De coureur van Red Bull Racing had voorafgaand aan de Grand Prix op het stratencircuit vijf races op rij gewonnen, waardoor hij ook hoge cijfers ontving van de buitenlandse pers. Daar kwam in Singapore dus een einde aan, net zoals aan zijn reeks overwinningen. Bovendien maakte de rijder meerdere fouten gedurende de race. Auto, Motor und Sport (Duitsland) - 6,0 Auto, Motor und Sport was één van de media die vaak in kon vullen dat Verstappen 25 punten scoorde en daardoor een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head